Verkoopsvoorwaarden

Plaatsing en betaling van een order:
Wanneer u via de website een order plaatst zal er gevraagd worden om deze te betalen. Dit gebeurd in een volledig beveiligde omgeving en wij bieden u volgende betalingsmorgelijkheiden aan: Bankcontact Mister Cash, Visa, Mastercard, Paypal, IDEAL of overschrijving. Indien alle producten op stock zijn en wij een bevestiging van uw betaling hebben ontvangen voor 17u dan zal het order diezelfde dag nog verstuurd worden en zal het indien binnen België binnen de 24uur afgeleverd worden via Bpost.

Wijziging van een order:
Indien u na het plaatsen van u order toch nog een wijziging wenst aan te brengen gelieve dan zo snel mogelijk met ons contact op te nemen op +32 54 245 809 of info@groundedbmx.com.

Fouten in prijs, beschikbaarheid of omschrijving van het product:
Fouten maken is menselijk en ook wij zijn hier geen uitzondering op. Uiteraard doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat alle info omtrent prijzen / beschikbaarheid / producten zo accuraat mogelijk is. Groundedbmx.com is niet verplicht zich te houden aan fout getypte prijzen of andere foute informatie.

Omruilen en terugbetaling:
Groundedbmx.com aanvaardt elk product voor omruiling dat bij ons is aangekocht en ongebruikt is. U kan omruilen voor een product met dezelfde waarde of u kan een terugbetaling van het aankoop bedrag aanvragen. Eventuele verzendingskosten die gepaard gaan met het terugsturen van het product zullen niet door Groundedbmx.com betaald worden. Elk geval van omruiling of terugbetaling zal individueel en persoonlijk behandeld worden. Neem hiervoor contact met ons op via info@groundedbmx.com of +32 54 245 809.

Een betaling die gebeurd is voor een besteld product dat niet meer leverbaar blijkt te zijn zal uiteraard door Groundedbmx.com zo spoedig mogelijk terugbetaald worden.

Garantie:
Groundedbmx.com is niet aansprakelijk voor eventuele garantie op producten. Indien een product onder garantie valt dient de klant hiervoor contact op te nemen met de fabrikant. Uiteraard zijn wij wel bereid te helpen indien u niet over de nodige informatie beschikt om in contact te komen met de fabrikant in kwestie.